Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ομόφωνο ψήφισμα για την παραμονή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στη Ναύπακτο

Ομόφωνο ψήφισμα για την παραμονή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στη Ναύπακτο

ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας: Ομόφωνο ψήφισμα έξι σημείων ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας που συγκλήθηκε εκτάκτως την Κυριακή 24 Μαρτίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την παραμονή του Τμήματος ΤΕΙ Ναυπάκτου.

Αναλυτικά το ομόφωνο ψήφισμα του Δήμου Ναυπακτίας

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


1. Το Δημοτικό συμβούλιο εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση του υπουργού παιδείας να καταργήσει το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που στεγάζεται στο Αντίρριο.

2. Το Τμήμα θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα και κατά συνέπεια η κατάργησή του και η μετακίνησή του δεν εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς σκοπούς.

3. Στηρίζουμε το αίτημα για ίδρυση πανεπιστημίου στην Αιτωλ/νία.

4. Να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων στη Ναύπακτο.

5. Ο δήμος και η επιτροπή για το ΤΕΙ να διοργανώσουν για τις κινητοποιήσεις και την αντίδραση της κοινωνίας για την αδικία που γίνεται σε βάρος του δήμου μας.

6. Στις θέσεις του δήμου προσθέτουμε την ομόφωνη απόφαση της Συνέλευσης του τμήματος ΤΕΙ για την παραμονή του στη Ναύπακτο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr