Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Νεότερη ενημέρωση για την κατάληψη στο ΤΕΙ Άμφισσας

Νεότερη ενημέρωση για την κατάληψη στο ΤΕΙ Άμφισσας

Καταλήψεις: Υπό κατάληψη τελεί το ΤΕΙ Άμφισσας από την Παρασκευή 26/10 μέχρις ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα των φοιτητών

Ακολουθεί μια σύντομη ενημέρωση από το Δ.Σ του Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ για την κατάληψη στο ΤΕΙ Άμφισσας

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Την προηγούμενη Παρασκευή άρχισε η κατάληψη στις 07:00 π.μ. Μας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατσαγούνος .Αιφνιδιάστηκε από την κριτική που έχει γραφτεί εις βάρος του και αναγκάστηκε να έρθει από το ΤΕΙ.Μετά από την παρουσία του και την συνομιλία με τους φοιτητές, προγρμματίστηκε ραντεβού στο γραφείο του, την ίδια μέρα και ώρα 12:30. Από την συνάντηση μεταξύ του κ. Κατσαγούνο και του Φοιτητικού Συλλόγου προέκυψαν τα εξής: 1) Δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το τμήμα του ΤΕΙ, αλλά τα λόγια του δεν έπεισαν κανέναν, 2) Έριχνε σχεδόν όλες τις ευθύνες στους άλλους, βγάζοντας την ουρά του από έξω. Σε αυτό το σημεία αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε επιδιώξει ΗΔΗ 2 φορές συνάντηση μαζί του,Ισάριθμες φορές η απάντηση ήταν αρνητική και μόλις θίχτηκε ήρθε και ήθελε να βγει και από πάνω. 3)Αυτά που μας έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν το γεγονός ότι μας πέταξε την ΄΄ ΒΟΜΒΑ ΄΄ , ότι ΕΙΤΕ θα πάρετε πτυχίο ΑΕΙ ΕΙΤΕ θα είστε άξιοι της μοίρας σας. 

4) Συμπεραίνοντας, όλα όσα μας είπε ήταν και είναι αερολογίες.

Όλοι οι φοιτητές θέλουμε ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι ΛΟΓΙΑ, όπως τον εξηγήσαμε στον Αντιπεριφερειάρχη !

Επιπλέον, έγινε συνάντηση με την κα. Αραβαντινού 

(περιφερειακή σύμβουλος), η οποία υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στον αγώνα αυτό , όχι μόνο εξαιτίας της θέση της ,αλλά και του γεγονότος ότι τυγχάνει εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και πάνω από όλα ότι πονάει αυτό τον τόπο και αυτό το ΤΕΙ επειδή είναι από την περιοχή.

Τέλος αύριο, έχει πραγραμματιστεί συνάντηση με τον Πρύτανη κ. Λάμψα όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα ! Σε αυτή την συνάντηση λοιπόν θα έχουν τον λόγο όλοι οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Θα μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους ελεύθερα . 

ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ όλοι οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ να δώσουν βροντερό παρών καθώς η αυριανή μέρα θα κρίνει αν το πτυχίο θα έχει ΙΣΧΥ ή ΟΧΙ.

Με αυτό τον τρόπο θα δείξουμε την δυναμικότητα σαν τμήμα και ότι σαν φοιτητές μας νοιάζει το μέλλον μας.

Η αυριανή μέρα θα κρίνει τα πάντα !!!

Ραντεβού στις 10:00 π.μ. για να τους υποδεχθούμε !!!!

Θα παραβρεθεί και η κα. Μενεγάκη, πρόεδρο του τμήματος .

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε ! 

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ

(ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ)

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Άμφισσας μέχρι νεωτέρας! Τα αιτήματα των φοιτητών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών