Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΤΕΙ Θεσσαλίας » Επαφές συνεργασίας ΤΕΙ και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Καθηγητής Δρ. Γούλας Παναγιώτης ,προσκάλεσε αντιπροσωπεία του Τμήματος φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να επισκεφτούν το Ίδρυμα και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις αυτού και του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης σύμφωνα με το eleftheria.gr, παρουσιάσθηκε το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, η αίθουσα πολυμέσων του τμήματος και έγινε γνωριμία με τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τμήματος. Ακολούθησε επίσκεψη στα εργαστήρια των κατευθύνσεων του τμήματος και παρουσίαση του ερευνητικού έργου που επιτελείτε σε κάθε ένα από αυτά. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε μετά την ξενάγηση στα θερμοκήπια του Τμήματος και στις ερευνητικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια στο Αγρόκτημα του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Επίσης μέλη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Φυτόκο Μαγνησίας, μετά από πρόσκληση του Τμήματος, ανταποδίδοντας την προηγούμενη επίσκεψη εκπροσώπων του Τμήματος στο χώρο και στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr