Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μια εξέχουσα προσωπικότητα ομιλητής μεταπτυχιακού προγράμματος στοTEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Μια εξέχουσα προσωπικότητα ομιλητής μεταπτυχιακού προγράμματος στοTEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Μία εξέχουσα προσωπικότητα του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου ήταν ο ομιλητής της εκδήλωσης που διοργάνωσε πρόσφατα το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του TEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για λογαριασμό του μεταπτυχιακού Master in Business Administration, στο οποίο προϊσταται ο αναπληρωτής πρόεδρος Νικόλαος Θερίου.

Πρόκειται για τον ομότιμο, όσο και γνωστό καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Παναγιώτη Αθανασόπουλο, τον οποίο παρουσίασε γλαφυρά ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτριος Μπαντέκας.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Όπως ανέφερε, αργότερα, στην ομιλία του για την καινοτομία ο κος Αθανασόπουλος: «Επιτυχημένες θεωρούνται εκείνες οι επιχειρήσεις, οι οποίες μπορούν να προσαρμόζονται στις συνθήκες των εποχών και παράλληλα να εξελίσσονται».

Αξίζει, όμως, μια αναφορά και στις υπόλοιπες ιδιότητες του εκλεκτού ομιλητή: Εκτός από καθηγητής ο κος Αθανασόπουλος είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) αλλά και πρόεδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε εναλλάξ, πρόεδρος της Toyota Ελλάς, πρόεδρος της ΔΕΗ και πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Το 2007 του απενεμήθη στην Ιαπωνία το παράσημο του «Ανατέλλοντος Ηλίου» για την συνεισφορά του στην ενίσχυση των ελληνοϊαπωνικών σχέσεων (Φωτο Δ.Παππάς, Κείμενο: Ν.Κιούρτης)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr