Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ημερίδα Ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+ στην Θεσσαλονίκη

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+, το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό για την περίοδο 2014-2020.

Πού και πότε;
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 305, Τ.Κ. 546 28, Θεσσαλονίκη).

Erasmus+
Το Erasmus+ συνδυάζει όλα τα σημερινά προγράμματα της ΕΕ για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, όπως το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση, (Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius και Grundtvig το πρόγραμμα «Νεολαία σε δράση» και πέντε διεθνή προγράμματα (Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink και το πρόγραμμα συνεργασίας με βιομηχανικές χώρες).

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει μια γενική παρουσίαση της δομής του προγράμματος Erasmus+ και των επιμέρους δράσεων του, καθώς και των απαιτούμενων δραστηριοτήτων για τη διάχυση των αποτελεσμάτων κ.α.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες εργασίας σύμφωνα με τον τομέα ενδιαφέροντος που θα έχουν εκδηλώσει κατά την εγγραφή τους (Ανώτατη εκπαίδευση, Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων, Σχολική εκπαίδευση και Νεολαία).

Η Εθνική Μονάδα θα αποστείλει μήνυμα επιβεβαίωσης συμμετοχής.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και η Εθνική Μονάδα διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τις εγγραφές μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων.

Συμμετοχές Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. http://www.iky.gr/component/surveys/9-online-registration-form--imerida-enimerosis-thesaloniki-17/editsurvey

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr