Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Έκτακτη σύγκληση συμβουλίου για την αδυναμία λειτουργίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου του ΑΤΕΙ-Θ με θέμα την αδυναμία λειτουργίας του Ιδρύματος λόγω συνεχούς περικοπής κονδυλίων, την επικείμενη διακοπή σίτισης, καθώς και την έλλειψη θέρμανσης τόσο στους χώρους του Ιδρύματος όσο και στη φοιτητική εστία λόγω μη διενέργειας του διαγωνισμού πετρελαιοειδών από τον αρμόδιο φορέα.

Πέρα από όλα αυτά υφίσταται μία έμμεση προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας των φοιτητών, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού και των οικογενειών τους με αποστολή κλήσεων κατηγορουμένων από τον Πταισματοδίκη σε μέλη της κοινότητας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για την έκφραση της αντίθεσής τους στο σχέδιο «Αθηνά», τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων συκοφαντούνται και διασύρονται καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές και οι οικογένειες τους για την συνεισφορά τους στον αγώνα ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά» για το οποίο το Ίδρυμα δικαιώθηκε πείθοντας την Πολιτεία για τη διατήρηση της αυτοτέλειας του Ιδρύματος.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το πρώτο, στις διεθνείς κατατάξεις ΤΕΙ της χώρας, θα αγωνιστεί για να αποκαλυφθούν οι όποιες σκοπιμότητες που θίγουν το κύρος ενός θεσμού ο οποίες έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τη χώρα. Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΑΤΕΙΘ Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr