Συρίγος για Πανεπιστήμια: Τα μαθήματα δεν θα ξανά γίνουν εξ αποστάσεως

Συρίγος για Πανεπιστήμια: Τα μαθήματα δεν θα ξανά γίνουν εξ αποστάσεως

Δια ζώσης θα λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια από τον προσεχή Οκτώβριο τόνισε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα μαθήματα από την 1η Οκτωβρίου θα αρχίσουν δια ζώσης. Δεν θα ξανά γίνουν εξ αποστάσεως. Έχουμε πλέον τα μέσα για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, οπότε τα μαθήματα θα γίνουν δια ζώσης. Το έχει ζητήσει και η Σύνοδος των Πρυτάνεων πριν από περίπου μια βδομάδα στην απόφασή της. Τα αμφιθέατρα θα είναι ανοικτά σίγουρα για όσους έχουν κάνει εμβόλιο ή έχουν πιστοποιητικό νοσήσεως.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Σημείωσε: Θα εξετάσουμε τους όρους που οι υπόλοιποι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ή να είναι μέσα στα πανεπιστήμια. Τι τεστ θα πρέπει να κάνουν, εάν θα γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός κλπ» σημείωσε.

Μάλιστα, θα τοποθετηθούν και εμβολιαστικά κέντρα και εντός πανεπιστημίων» πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, είπε χαρακτηριστικά πως θα διεξαχθούν όπως τον Ιούνιο. «Τα τμήματα θα αποφασίσουν αν θα γίνουν δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως».

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στα «Φοιτητικά Νέα». Μείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr