Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πρακτική άσκηση 2023 για φοιτητές στην ΒΙΚΟΣ

Πρακτική άσκηση 2023 για φοιτητές στην ΒΙΚΟΣ

Πρακτική Άσκηση 2023: Ψάχνεις θέση για την πραγματοποίηση της πρακτικής σου άσκησης; Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε αναζητά προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ για την κάλυψη θέσεων πρακτικής άσκησης σε διαφόρους τομείς και δραστηριότητες του Ομίλου.

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας με τα περισσότερα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, δίνει την ευκαιρία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ μέσω του προγράμματος σπουδών τους, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε διαφόρους τομείς και δραστηριότητες του Ομίλου, στις περιοχές Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Κορίνθου, με σκοπό τη στήριξη των νέων για την απόκτηση δεξιοτήτων και εργασιακής εμπειρίας μέσα σε ένα οργανωμένο, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον.


Πληροφορίες και Αιτήσεις:

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων εδώ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr