Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων (EIGE)

Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων (EIGE)

Θέσεις Πρακτικής ΆσκησηςΤο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων (EIGE) είναι ένας αυτόνομος φορέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ιδρύθηκε για να συμβάλει και να ενισχύσει την προώθηση της ισότητας των φύλων, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης της διάστασης του φύλου σε όλες τις πολιτικές της ΕΕ και των εθνικών πολιτικών που προκύπτουν, και την καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων, καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών της ΕΕ για την ισότητα των φύλων.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε διαφορετικές μονάδες, με έδρα τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στο Βίλνιους της Λιθουανίας.


Μπορούν να υποβάλουν αίτηση:

- απόφοιτοι πανεπιστημίου σε τομείς όπως η διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά, το δίκαιο, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού κτλ.

- υπήκοοι κράτους μέλους της ΕΕ (ορισμένες θέσεις είναι ανοιχτές και για αιτούντες από προενταξιακές χώρες της ΕΕ και χώρες της ΕΖΕΣ

- Απαιτείται η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

Η πρακτική άσκηση διαρκεί έως και 6 μήνες

Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν μηνιαία επιχορήγηση ισοδύναμη με 880€ και επίδομα ταξιδιού

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τη φόρμα αίτησης του EIGE

Οι αιτήσεις πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 9 Σεπτεμβρίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες και Υποβολή Αιτήσεων πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr