Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πρακτική Άσκηση Φοιτητών στον ΟΟΣΑ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών στον ΟΟΣΑ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Θέσεις Πρακτικής ΆσκησηςΤο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ΟΟΣΑ έχει σχεδιαστεί για να φέρει 500 σπουδαστές με υψηλά προσόντα και κίνητρα με διαφορετικό υπόβαθρο στον οργανισμό, για να εργαστούν σε έργα που σχετίζονται με τους στρατηγικούς προσανατολισμούς του Γενικού Γραμματέα και να υποστηρίξουν τις εταιρικές λειτουργίες του οργανισμού.

Περιγραφή θέσεως εργασίας:

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


  • Έρευνα, ανάλυση δεδομένων και σύνταξη (προετοιμασία μελετών και εγγράφων · διεξαγωγή έρευνας και αναθεώρηση του υπάρχοντος υλικού · συμβολή στην παραγωγή εγγράφων, εργασιών και δημοσιεύσεων)
  • Σύνδεση και επικοινωνία (συμμετοχή σε συναντήσεις και σεμινάρια, δημιουργία επαγγελματικών επαφών και διατήρηση δικτύων, με υπαλλήλους των εθνικών διοικήσεων, ερευνητές κ.λπ.)
  • Οι ασκούμενοι για την υποστήριξη των Εταιρικών Λειτουργιών θα συμμετέχουν στην οργάνωση εκδηλώσεων, την επικοινωνία, την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Κριτήρια επιλεξιμότητας:

  • Οι αιτούντες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα πτυχίου πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης
  • Να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής ή/και της γαλλικής γλώσσας και καλή κατανόηση ή προθυμία εκμάθησης της δεύτερης.
  • Η διεθνής εμπειρία μέσω σπουδών, πρακτικής άσκησης ή επαγγελματικών δραστηριοτήτων θα θεωρηθεί πλεονέκτημα
  • Γνώση των Η/Υ

Ο ΟΟΣΑ χορηγεί συνεισφορά στα έξοδα διαβίωσης περίπου 700 ευρώ το μήνα.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης είναι για περίοδο μεταξύ ενός και έξι μηνών (ανανεώσιμη για άλλους έξι μήνες έως και συνολικά δώδεκα μήνες), σε πλήρη απασχόληση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31/08

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών