Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Θερινή απασχόληση για φοιτητές και πρακτική άσκηση για αποφοίτους στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Θερινή απασχόληση για φοιτητές και πρακτική άσκηση για αποφοίτους στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Θέσεις Πρακτικής ΆσκησηςΗ Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων προσφέρει δυνατότητα θερινής απασχόλησης σε φοιτητές και πρακτική άσκηση σε αποφοίτους πανεπιστημίου. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) είναι το χρηματοδοτικό ίδρυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποστολή της είναι να συμβάλει στην ολοκλήρωση, την ισόρροπη ανάπτυξη και την οικονομική και κοινωνική συνοχή των κρατών μελών.

Ο αριθμός των πρακτικών άσκησης στην Τράπεζα είναι πολύ περιορισμένος και έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των τμημάτων, τα τελευταία από τα οποία καθορίζουν επίσης τη διάρκεια της περιόδου κατάρτισης.
Οι σύμβουλοι κατάρτισης που διορίζονται από τα τμήματα υποδοχής θα καθοδηγήσουν τους εκπαιδευόμενους στα προγράμματα εργασίας τους και θα είναι υπεύθυνοι για την εποπτεία της εκπαίδευσής τους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Διάρκεια: 1-5 μήνες

Κριτήρια καταλληλότητας:

- Οι φοιτητές πρέπει να είναι από 18 έως 25 ετών.

- Οι φοιτητές πρέπει να σπουδάζουν σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα

- Οι φοιτητές πρέπει να ζουν τοπικά στο Λουξεμβούργο ή στις γύρω περιοχές ή να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν στέγη με δικά τους έξοδα.

- Οι ασκούμενοι επιλέγονται από υπηκόους των κρατών μελών και των υποψήφιων χωρών των οποίων οι διαπραγματεύσεις προσχώρησης έχουν ξεκινήσει (επί του παρόντος: Τουρκία, Σερβία και Μαυροβούνιο).

- Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καλή γνώση μιας από τις εσωτερικές γλώσσες εργασίας της Τράπεζας – Γαλλικά / Αγγλικά.

- Προτεραιότητα θα δοθεί στους υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει ή έχουν ξεκινήσει μαθήματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ή τομέα σχετικό με τις δραστηριότητες της ΕΤΕπ ως χρηματοδοτικό ίδρυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να λάβουν αποζημίωση. Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού θα καθορίσει το ποσό. Οι υποψήφιοι με αναπηρία μπορούν να λάβουν συμπληρωματικό επίδομα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 08/08

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών