Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης ύψους 1.200 ευρώ/μήνα στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή

Αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης ύψους 1.200 ευρώ/μήνα στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή

Πρακτική Άσκηση: Δύο φορές τον χρόνο, η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (European Economic and Social Committee -EESC) προσφέρει θέσεις άσκησης για περίοδο πέντε μηνών σε απόφοιτους πανεπιστημίου που είναι πολίτες κράτους-μέλους της Ε.Ε., καθώς και σε ένα αριθμό αποφοίτων από χώρες μη-μέλη της Ε.Ε. (μακροχρόνιες ασκήσεις).

Επιπρόσθετα, η ΕΟΚΕ μπορεί να προσφέρει σύντομες, απλήρωτες θέσεις άσκησεις από ένα έως τρείς μήνες σε αποφοίτους πανεπιστημίου ή σε φοιτητές που υποχρεούνται να φέρουν σε πέρας μια πρακτική για να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους (βραχυπρόθεσμη άσκηση).


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30/09/2019 - 23:59 (ώρα Βρυξελλών).

Υποβολή βιογραφικού και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr