Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τι πρέπει να ξέρουν οι πρωτοετείς για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 1000€

Τι πρέπει να ξέρουν οι πρωτοετείς για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 1000€

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα ή αλλιώς φοιτητικό επίδομα χιλίων ευρώ (1000€) είναι το επίδομα που καταβάλλεται σε όσους φοιτητές σπουδάζουν σε ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο - πρώην ΤΕΙ), σε Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία και πλέον στους Σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ και διαμένουν σε άλλη πόλη από αυτή της κυρίας κατοικίας των γονιών τους και για όσα χρόνια διαρκούν οι σπουδές (σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Τμήματος).

Προς ενημέρωση των πρωτοετών τονίζεται πως το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα δεν έχει καμία σχέση με το φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ / Υποτροφίες ΕΚΟ.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Επίσης τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους Πρωτοετείς Φοιτητές ότι οι Αιτήσεις για την παροχή του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος ύψους 1000 ευρώ ξεκινούν κάθε ακαδημαϊκό έτος με ηλεκτρονική Αίτηση από 1 έως 30 Ιουνίου και υπάρχει η πιθανότητα εντός του μηνός Σεπτεμβρίου το σύστημα να επιτρέψει εκ νέου την υποβολή αιτήσεων στους ενδιαφερόμενους - δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση στην κανονική προθεσμία. 

Δείτε παρακάτω τους Δικαιούχους, τις Προϋποθέσεις, την Διαδικασία και τα Δικαιολογητικά που απαιτούνταν για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι ως πρωτοετείς για την υποβολή των δικών σας αιτήσεων που θα γίνουν εντός Ιουνίου του 2022. Για να μείνετε συντονισμένοι και να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος πατήστε ΕΔΩ.

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2020-2021: Δικαιούχοι, Προϋποθέσεις, Διαδικασία & Δικαιολογητικά

Πώς θα γίνουν οι Εγγραφές των Πρωτοετών 2021-2022

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr