Απονεμήθηκαν σε 36 πρωτοετείς φοιτητές οι Υποτροφίες COSMOTE ύψους 500 χιλιάδων ευρώ για το 2019-2020

Απονεμήθηκαν σε 36 πρωτοετείς φοιτητές οι Υποτροφίες COSMOTE ύψους 500 χιλιάδων ευρώ για το 2019-2020

Πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ οι υποτροφίες της COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. Απονεμήθηκαν σε 36 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων, οι Υποτροφίες COSMOTE, ύψους 545.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Μέσα από το πρόγραμμα των υποτροφιών, η COSMOTE διαχρονικά στηρίζει τους νέους σε όλη την Ελλάδα, που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Στα 18 χρόνια του προγράμματος, έχουν δοθεί συνολικά 700 υποτροφίες, συνολικής αξίας 6 εκατ. ευρώ.

«Με πίστη στις δυνάμεις τους, πάθος για τα όνειρά τους και δέσμευση απέναντι στις αξίες και τις αρχές τους, τα νέα παιδιά μπορούν να πραγματοποιήσουν όποιο στόχο και αν θέσουν και να πάνε τη χώρα μας μπροστά. Ό Όμιλος ΟΤΕ διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των νέων ανθρώπων που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη φετινή απονομή.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


«Με ενδιαφέρει πολύ η αρχιτεκτονική. Όταν τελειώσω τις σπουδές μου, θέλω να κάνω ένα μεταπτυχιακό αλλά και να ταξιδέψω σε πόλεις με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον για να διευρύνω τους ορίζοντές μου», είπε η Νάντια, φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. «Πιστεύω ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον όλης της ανθρωπότητας. Με ενδιαφέρει, μετά τις σπουδές μου, να εργαστώ σε μία εταιρεία που ασχολείται με τη ρομποτική», είπε ο Θεοχάρης που σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Η Ειρήνη, που ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πιστεύει ότι η τεχνολογία μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και στον τομέα της ιατρικής και μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία και την ακρίβεια πολλών τεχνικών, ώστε για παράδειγμα να μειωθεί η θνησιμότητα στις χειρουργικές επεμβάσεις.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 35 υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ1, και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ¹, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους της laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.

Όραμα της COSMOTE είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, χωρίς διακρίσεις. Γι’ αυτό στηρίζει τους νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες για την ολοκλήρωση των σπουδών τους και την κατάκτηση μεγαλύτερων στόχων. Περισσότερα σχετικά με τις δράσεις του Ομίλου ΟΤΕ για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και όλων των κοινωνικών ομάδων, στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ 2018.

Για την απονομή των υποτροφιών, η COSMOTE διοργάνωσε βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ενδυνάμωσης, όπου οι 36 φοιτητές μοιράστηκαν τα όνειρα και τους στόχους τους για το μέλλον. To βιωματικό workshop των υποτρόφων συντόνισε ο Βασίλης Βασιλειάδης, Founder at VividVibes.

1Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό καταβάλλεται σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr