Πότε λήγει η Βεβαίωση Σπουδών

Πότε λήγει η Βεβαίωση Σπουδών

H Βεβαίωση Σπουδών είναι ένα δημόσιο έγγραφο που εκδίδει η Γραμματεία της Σχολής/Τμήματος κάθε Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, κατόπιν αίτησης του φοιτητή όπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του και η διάρκεια φοίτησης του Τμήματος και βεβαιώνει ότι ο φοιτητής είναι εγγεγραμμένος και ενεργός φοιτητής στην Σχολή/Τμήμα.

H Βεβαίωση Σπουδών που έχει χορηγηθεί στους φοιτητές λήγει κάθε εξάμηνο και χρειάζεται επανέκδοση.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η Βεβαίωση Σπουδών αποτελεί νομικό αποδεικτικό στοιχείο φοίτησης και ζητείται σε πολλές περιπτώσεις από υπηρεσίες του Δημοσίου, από την Εφορία, από τα ασφαλιστικά ταμεία, από τράπεζες, για Στρατολογική χρήση (αναβολή στράτευσης) και άλλους φορείς. Ίδια νομική ισχύ έχει πιστοποιημένο φωτοαντίγραφο αυτής.

Πολλές Σχολές δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές έκδοσης βεβαίωσης σπουδών και ηλεκτρονικά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr