ΑΕΝ: Εισάγονται 48 σπουδαστές μέσω κάλυψης κενών θέσεων 2019-2020 – ΟΝΟΜΑΤΑ

ΑΕΝ: Εισάγονται 48 σπουδαστές μέσω κάλυψης κενών θέσεων 2019-2020 – ΟΝΟΜΑΤΑ

Ακαδημίες Εμπορικού ΝαυτικούΑπό το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκαν οι πίνακες κάλυψης κενών θέσεων συμπληρωματικά εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Π-Μ/Ασπροπύργου, Π/Ηπείρου, Π/Κρήτης και Π-Μ/Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Στις ΑΕΝ ειδικότερα εισάγονται συνολικά 48 σπουδαστές (33 πλοίαρχοι, 15 μηχανικοί).

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Την ενημερωτική σελίδα που θα χρειαστείτε για όλα τα νέα που αφορούν τις ΑΕΝ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή και φοίτηση στις Α.Ε.Ν./Π/Ασπροπύργου, Ηπείρου, Κρήτης, Μακεδονίας και Α.Ε.Ν./Μ/Ασπροπύργου, Μακεδονίας που έχουν επιτύχει έως και την 19η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη.

Όσοι δεν παρουσιασθούν αποκλείονται της εγγραφής τους.

Οι εν λόγω νεοεισαγόμενοι σπουδαστές αποκτούν δικαίωμα μετεγγραφής από το Εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:

(α) Δελτίο ταυτότητας και μια φωτοτυπία αυτου

(β) Τέσσερις (4) φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας) 

(γ) Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.ΕΚ.Ν.)

(δ) Υπέυθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα (ΑΕΙ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα, ή βεβαίωση διαγραφής εφόσον είχαν εγγραφεί σε κάποιο ΑΕΙ.

(ε) Όσοι εκ των επιτυχόντων με τη δεύτερη γενική κατηγορία είχαν υποβάλλει βεβαίωση του αρμόδιου φορέα διεξαγωγής των εξετάσεων που να πιστοποιεί την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις της αγγλικής γλώσσας υποχρεούνται να καταθέσουν το πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παράρτημα Β' της προκήρυξης κατά την ημερομηνία εγγραφής τους στην Α.Ε.Ν. επιτυχίας τους.

Δείτε μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους τα ονόματα των επιτυχόντων:

ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr