Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Βεβαίωση Αίτησης Εγγραφής Πρωτοετών -Τι πρέπει να προσέξετε

Βεβαίωση Αίτησης Εγγραφής Πρωτοετών -Τι πρέπει να προσέξετε

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους πρωτοετείς φοιτητές 2022-2023 πώς κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης, επιβεβαίωσης της εγγραφής τους στο Τμήμα επιτυχίας αλλά και κατά την ταυτοπροσωπία τους θα χρειαστεί να επιδείξουν στη Γραμματεία του Τμήματος την βεβαίωση αίτησης εγγραφής τους.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή ξέχασαν να κατεβάσουν την "βεβαίωση αίτησης εγγραφής" τους από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως:


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Η βεβαίωση αίτησης εγγραφής εκδίδεται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων εγγραφής eregister.it.minedu.gov.gr η οποία (μετά την υποβολή παραπόνων από πρωτοετείς) παραμένει διαθέσιμη για την εκτύπωση αιτήσεων που υποβλήθηκαν εντός της προθεσμίας ηλεκτρονικών εγγραφών.

Είσαι Πρωτοετής; Για να αποκτήσεις πρόσβαση στο ενημερωτικό group των Πρωτοετών Φοιτητών (2022-2023) στο viber, πατήστε εδώ.

Πιο αναλυτικά, ο χρήστης μέσα από την εφαρμογή eregister.it.minedu.gov.gr με το πάτημα του κουμπιού ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ο χρήστης θα δει ένα pdf με την αίτηση εγγραφής του όπως φαίνεται στο σχήμα που ακολουθεί:

βεβαίωση εγγραφής πρωτοετή

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr