Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Καταγράφηκαν φοιτητικά διαμερίσματα για τους φοιτητές στη Σπάρτη

Φοιτητικό Σπίτι | Καταγράφηκαν φοιτητικά διαμερίσματα για τους φοιτητές στη Σπάρτη

Τα τμήματα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Νοσηλευτικής και της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύουν στη Σπάρτη, πραγματοποίησαν τον μήνα Αύγουστο καταγραφή διαθέσιμων διαμερισμάτων ώστε να διευκολυνθούν οι νέοι φοιτητές στην ανεύρεση κατοικίας.

Φοιτητικό Σπίτι: Πόσο θα κοστίσει

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες διαθέσιμων διαμερισμάτων θα πρέπει να τα δηλώσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Λεωφ. Ε. & Σ. Βαλιώτη & Πλαταιών, Σπάρτη).

Όλα τα τελευταία νέα και συμβουλές για το Φοιτητικό Σπίτι στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ή ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών