Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αντιστοιχίες Τμημάτων και Σχολών για τις Μετεγγραφές 2022-2023

Αντιστοιχίες Τμημάτων και Σχολών για τις Μετεγγραφές 2022-2023

Μετεγγραφές Φοιτητών 2022-2023: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο τις αντιστοιχίες των Τμημάτων (τα αντίστοιχα και τα μή αντίστοιχα Τμήματα), Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. (Πανεπιστημίων) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, όπως έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Παιδείας μετά από σχετική εισήγηση της ΕΘΑΑΕ, για τις μετεγγραφές των φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Γενική προϋπόθεση για μετεγγραφή σε όλες τις κατηγορίες μετεγγραφής είναι η ύπαρξη αντιστοιχίας των Σχολών/Τμημάτων καθώς και η ακαδημαϊκή λειτουργία του Τμήματος μετεγγραφής σε αντίστοιχο έτος σπουδών με το Τμήμα προέλευσης.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια Τμήματα μπορούν οι φοιτητές να μετεγγραφούν.

Αναλυτικότερα μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα αντίστοιχα και μή τμήματα Πανεπιστημίων (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή ή όχι η μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί. 

Τονίζεται πως οι φοιτητές 92 τμημάτων δεν θα έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλο τμήμα, αφού τα τμήματά τους δεν έχουν αντιστοιχίες.

Αντίστοιχα Τμήματα

Μη αντίστοιχα Τμήματα 

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μέσα από την σχετική κατηγορία. Μείνετε συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr