Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

μόρια εισαγωγής, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ,αλλοδαπούς, εκτός Ε.Ε. Βάσεις 2015: Τα μόρια εισαγωγής αλλοδαπών - αλλογενών εκτός Ε.Ε. σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Βάσεις 2015: Τα μόρια εισαγωγής αλλοδαπών - αλλογενών εκτός Ε.Ε. σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Δείτε ποια τα μόρια εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για τους αλλοδαπούς εκτός Ε.Ε.

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών μπήκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αφού ανακοινώθηκαν τελικά οι βάσεις 2015 για όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας.


Από Σεπτέμβρη Φοιτητής; Το μεγαλύτερο μέσο φοιτητικής ενημέρωσης που θα χρειαστείς είναι εδώ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Οι βάσεις εισαγωγής για τις Πανελλήνιες έχουν ήδη αναρτηθεί και στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να δουν σε ποιο τμήμα κατάφεραν να εισαχθούν.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα, σύμφωνα με το news247, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων (αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου) και τα 4 αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σας με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και κατόπιν να πατήσει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για να δει τις βάσεις.

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα αντίστοιχα σχολεία ευθύνης τους.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr