Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Υποτροφίες Πανεπιστημίου Λευκωσίας στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές

Υποτροφίες Πανεπιστημίου Λευκωσίας εις μνήμη των Kαθηγητών Θεόδωρου Κουλουμπή και Ηλία Κουσκουβέλη

ΥποτροφίεςΤο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την παραχώρηση δύο (2) υποτροφιών ύψους 25% στα ετήσια δίδακτρα του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές και πέντε (5) υποτροφιών ύψους 20% στα δίδακτρα του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Σπουδές Ανατολικής Μεσογείου σε φοιτητές και φοιτήτριες που θα υποβάλουν αίτηση για εγγραφή για το Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο (Σεπτέμβριος) 2022.

Διαδικασία Υποβολής αίτησης:


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση για παραχώρηση υποτροφίας, καθώς και μία σύντομη έκθεση προσωπικών στόχων (150-200 λέξεις) όπου θα εξηγούν το ενδιαφέρον τους, σε θέματα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Η αίτηση για παραχώρηση υποτροφίας θα πρέπει να υποβληθεί στο Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (συμπληρωματικά με την υποβολή της αίτησης εισδοχής για το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους).

Όροι και Προϋποθέσεις:  

• Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022.

• Η υποτροφία διατίθεται μόνο σε νεοεισερχόμενους φοιτητές πλήρους φοίτησης.

• Οι υποτροφίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Σπουδές Ανατολικής Μεσογείου ισχύουν για όλη τη διάρκεια σπουδών.

• Σε περίπτωση εξασφάλισης υποτροφίας για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές, η υποτροφία θα ανανεώνεται ετησίως με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση του υποτρόφου (ελάχιστος γενικός βαθμός έτους GPA 3.0/4.0).

• Σε περίπτωση εξασφάλισης δυο (2) η περισσότερων υποτροφιών ισχύει η υποτροφία με το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης των διδάκτρων.

• Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια εισδοχής για το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους, όπως αυτά καθορίζονται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, προκειμένου να δικαιούνται να διεκδικήσουν μία εκ των προσφερόμενων υποτροφιών.

• Οι υποτροφίες ισχύουν μόνο για τα συμβατικά (διά ζώσης) προγράμματα σπουδών.

• Για υποβολή αίτησης για υποτροφία και για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κυρία Νίκη Ζαχαριάδου, Σύμβουλο Εισδοχής Φοιτητών, στο +357 22841661 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr