Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Υποτροφία "NEPTUNE LINES" 2022-2023

Υποτροφία "NEPTUNE LINES" 2022-2023

ΥποτροφίεςΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NEPTUNE LINES ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ -2022 - 2023  ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ), ΥΨΟΥΣ 10.000 ΕΥΡΩ.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Απαιτούμενες προϋποθέσεις-δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 15 Απριλίου 2022 στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (Υπόψη κας Ε. Πρασίνου) είναι τα εξής:

  1. Επιστολή / αίτηση του ενδιαφερόμενου/νης  με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα. (Επισυνάπτεται υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής). 
  2. Αντίγραφο πτυχίου Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. με βαθμό τουλάχιστον 8 δεόντως επικυρωμένο. Πέραν της βαθμολογίας θα ληφθεί υπόψη και ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου.
  3. Βεβαίωση αποδοχής από το ξένο Πανεπιστήμιο και εγγραφής σε αυτό μεταφρασμένη και επικυρωμένη.
  4. Όριο ηλικίας το 26ο.
  5. Πτυχίο ξένης γλώσσας ανάλογα με τη χώρα επιλογής για πραγματοποίηση των σπουδών:

Αγγλικά: Proficiency of Cambridge ή TOEFL ή IELTS.

Γαλλικά: Superieur III ή Sorbonne II

Γερμανικά: Mittelstufe III

Ιταλικά: Superiore

Ισπανικά: Superiore

Πορτογαλικά: Superior

  1. Συστατικές επιστολές από δύο καθηγητές του Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. από το οποίο ο/η υποψήφιος/α απέκτησε το πτυχίο.
  2. Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος της οικογένειας και του ίδιου του/της υποψήφιου/ας, στην περίπτωση που υποβάλλει φορολογική δήλωση, συνοδευόμενο από φωτοτυπία του εντύπου Ε9.
  3. Για τους άρρενες υποψηφίους, πιστοποιητικό εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής της στρατολογίας λόγω σπουδών.
  4. Κατά την αξιολόγηση, θα προτιμηθούν παιδιά ναυτικών ή εργαζομένων στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλίας.

Οι Υποτροφίες 2022 της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr