Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανελλήνιες 2023: Οι Συντελεστές ΕΒΕ κάθε Τμήματος, Σχολής, Κατεύθυνσης / ΠΙΝΑΚΑΣ

Πανελλήνιες 2023: Οι Συντελεστές ΕΒΕ κάθε Τμήματος, Σχολής, Κατεύθυνσης / ΠΙΝΑΚΑΣ

Πανελλήνιες 2023: Τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο παρουσιάζουν στους υποψηφίους των Πανελληνίων 2023 την απόφαση με τους συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ) για όλα τα Τμήματα, Σχολές και Εισαγωγικές Κατευθύνσεις των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι υπεγράφη και αποστέλλεται προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η Φ.251/140232/A5/11-11-2022 Υπουργική Απόφαση, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) Σχολών, Τμημάτων ή Εισαγωγικών Κατευθύνσεων, καθώς και οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2023.


Συντονιστείτε στην ενημερωτική σελίδα των Πανελλαδικών 2023 στο viber εδώ και στο facebook εδώ για να λαμβάνετε όλα τα νέα σε ζωντανή ροή.

Οι ΕΒΕ αφορούν αρχικά τόσο αυτούς που ορίστηκαν αρχικά όσο και αυτούς που έχουν τροποποιηθεί κατόπιν πρότασης των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και των Συναρμόδιων Υπουργείων, για την συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις  έτους 2023,  για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων και στις Α.Σ.Τ.Ε.  

Ενημερωθείτε (SOS): Τι είναι η ΕΒΕ

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τους συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τις Πανελλήνιες 2023:

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλήνιες 2023 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr