Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τα Στατιστικά των Πανελλαδικών 2022 – ΠΙΝΑΚΕΣ

Τα Στατιστικά των Πανελλαδικών 2022 – ΠΙΝΑΚΕΣ

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Άνοιξε στις 12:46 το μεσημέρι η πλατφόρμα για τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2022, όπως σας είχαν ενημερώσει τα «Φοιτητικά Νέα», ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να εκδοθούν νωρίτερα οι βαθμοί από τις 13:00 που είχε αρχικά ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας. Μέσα από το παρόν άρθρο θα ακολουθήσει σε ζωντανό χρόνο η ανάρτηση των πινάκων με τα στατιστικά στοιχεία των φετινών Πανελλαδικών. Οι σύνδεσμοι με τα στατιστικά των βαθμολογικών επιδόσεων των πανελλαδικών 2022 έχουν ενσωματωθεί στο άρθρο.

Τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο σας παρουσιάζουν ΠΡΩΤΟΙ τους πίνακες με τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις (2022) ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Ακόμη, τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν microsite όπου έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στους πίνακες των στατιστικών βαθμολογικών επιδόσεων. Δείτε το microsite εδώ.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπολογισμός Μορίων 2022 / Η επίσημη εφαρμογή

Τα «Φοιτητικά Νέα» μαζί με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων αναμένεται να σας παρουσιάζουν και στατιστικά με τον αριθμό των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2022 ανά Τομέα και Ομάδα Προσανατολισμού.

Συγκεκριμένα οι πίνακες με τα στατιστικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) που έχοτν αναρτηθεί στο παρόν άρθρο του «Φοιτητικά Νέα» αναμένεται να δώσουν μια πρώτη αξιόπιστη εικόνα της κίνησης για τις Βάσεις 2022.

Σχετικές εκτιμήσεις των βάσεων 2022 μετά την ανακοίνωση των βαθμολογίων και των στατιστικών θα δημοσιευθούν εδώ.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τους ΠΙΝΑΚΕΣ

Στο παρόν σημείο έχετε τη δυνατότητα να δείτε τους πίνακες με τα στατιστικά των Πανελλαδικών 2022. Το άρθρο έχει ανανεωθεί με τους πίνακες!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν microsite όπου έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στους πίνακες των στατιστικών βαθμολογικών επιδόσεων. Δείτε το microsite εδώ.

 


Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Αν συγκεντρώσεις ή γνωρίζεις κάποιον που έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr