Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Γ' Λυκείου: Τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Γ' Λυκείου: Τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Πανελλήνιες 2022: Τα μαθήματα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου (υποψηφίους των Πανελληνίων 2020) λήγουν την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ ́ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως την Τρίτη 31 Μαΐου.


Το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις  των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων αρχίζουν στις 3 Ιουνίου και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων: στις 2 Ιουνίου.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων και Ειδικών Μαθημάτων έτους 2022.

Τα μαθήματα για τους μαθητές των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων, Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, λήγουν στις  20 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή.

SOS: Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, σε ενημερώνουν από τώρα, πως και φέτος, μετά την εξέταση κάθε μαθήματος, θα δημοσιεύουν στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2022 τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε άμεσο χρόνο μαζί με τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια. Μείνετε Συντονισμένοι!

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr