Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανελλήνιες 2022: Ανακοινώνεται ο αριθμός των εισακτέων

Ανακοινώνεται ο αριθμός των εισακτέων

Πανελλήνιες 2022: Έως το Σάββατο (μέσα στις επόμενες 48 ώρες) αναμένεται να ανακοινωθεί ο φετινός αριθμός των εισακτέων (Πρωτοετών Φοιτητών 2022-2023) στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Πιο αναλυτικά, το Υπουργείο Παιδείας εξαντλώντας το χρονικό διάστημα (έως 15 Μαίου κάθε έτους) που ορίζει ο νόμος, αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι το Σάββατο (14/05/2022) τον συνολικό αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστήμια της χώρας όπως και ο αριθμός των εισακτέων ανά Τμήμα/Σχολή. Ο αριθμός των εισακτέων αναμένεται να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον περυσινό (όπου δόθηκαν 77.415 θέσεις), όμως με μείωση σε κεντρικές και περιζήτητες Σχολές, πλην των Ιατρικών, και αντίστοιχη αύξηση τους στην επαρχία και τα τμήματα χαμηλότερης ζήτησης.


Τα «Φοιτητικά Νέα» σας υπενθυμίζουν πώς πέρσι η ανακοίνωση για τον αριθμό των εισακτέων εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 13 Μαΐου. Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πώς θα αναρτήσουν τον πίνακα με τον αριθμό των εισακτέων ανά Τμήμα / Πανεπιστήμιο ΕΔΩ.

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ

SOS: Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, σε ενημερώνουν από τώρα, πως και φέτος, μετά την εξέταση κάθε μαθήματος, θα δημοσιεύουν στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2022 τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε άμεσο χρόνο μαζί με τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια. Μείνετε Συντονισμένοι!

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr