Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Βατά χαρακτηρίζει τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών ο ΟΕΦΕ

Βατά χαρακτηρίζει τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών ο ΟΕΦΕ

Θέματα Πανελληνίων 2021Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) χαρακτηρίζει ως βατά τα θέματα που «έπεσαν» στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών (ΓΕΛ) και προσθέτει πως οι ασκήσεις γραμματικής και συντακτικού ανταποκρίνονταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Αναλυτικά στον σχολιασμό του ο ΟΕΦΕ αναφέρει τα εξής:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


«Τα θέματα είναι διατυπωμένα με σαφήνεια και χαρακτηρίζονται βατά.

»Στο διδαγμένο κείμενο οι μαθητές καλούνται να επεξεργαστούν την 6η Διδακτική ενότητα από τον Πρωταγόρα του Πλάτωνα. Οι ερωτήσεις κατανόησης προϋποθέτουν καλή γνώση των σχολίων του σχολικού εγχειριδίου και ουσιαστική προσέγγιση του κειμένου. Οι λεξιλογικές ασκήσεις και η άσκηση της εισαγωγής δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, ενώ η παρατήρηση που αφορά το παράλληλο κείμενο και τη σύγκρισή του με το κείμενο αναφοράς προϋποθέτει αφαιρετική και κριτική ικανότητα, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα προσκόμματα.

»Το αδίδακτο κείμενο του Ξενοφώντα είναι αρκετά προσεγγίσιμο νοηματικά, με εύληπτη παρατήρηση κατανόησης. Οι ασκήσεις Γραμματικής και Συντακτικού μπορούν να απαντηθούν από καλά προετοιμασμένους μαθητές».

Θέματα "Αρχαία Ελληνικά" Πανελλήνιες 2021

Απαντήσεις θεμάτων Αρχαία Ελληνικά (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2021

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών