Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Θέματα και Απαντήσεις (Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά, Βιολογία) Πανελλαδικών 2021

Θέματα και Απαντήσεις (Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά, Βιολογία) Πανελληνίων 2021

Θέματα Πανελληνίων 2021: Δεύτερη ημέρα Πανελληνίων Εξετάσεων σήμερα Τετάρτη, 16/06/2021, για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), οι οποίοι διαγωνίζονται στα μαθήματα: Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:30 π.μ..

Τα θέματα και τις λύσεις των σημερινών μαθημάτων θα μπορείτε να τα δείτε μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους:

Να αναφερθεί πως χθες το απόγευμα ξεκίνησε στα Βαθμολογικά Κέντρα η πειραματική βαθμολόγηση των γραπτών του πρώτου μαθήματος (της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας) που εξετάστηκαν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, προκειμένου να διατυπωθούν, γραπτώς, ενδεχόμενες σχετικές ερωτήσεις προς την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και να δοθούν οι όποιες διευκρινίσεις. 

Η κανονική βαθμολόγηση θα αρχίζει μετά την 12.00 μεσημβρινή της μεθεπόμενης ημέρας (δηλαδή στις σήμερα 16/06/2021) από αυτή που πραγματοποιήθηκε η εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να δίνεται ο αναγκαίος χρόνος για την παραλαβή από όλα τα Β.Κ. των διευκρινίσεων που ενδεχομένως θα παρασχεθούν από την Κ.Ε.Ε.

Επόμενη ημέρα Πανελλαδικών 2021 για τους υποψήφιους των ΓΕΛ είναι η Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, με τα μαθήματα: Κοινωνιολογίας, Χημείας και Πληροφορικής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών