Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανελλήνιες Πρόγραμμα 2021

Πανελλήνιες Πρόγραμμα 2021

Πανελλήνιες 2021: Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα σας παρουσιάζει μέσα στο επόμενο διάστημα και μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις (μέσα σε ζωντανή ροή μετά το πέρας της εξέτασης) των θεμάτων για το κάθε μάθημα των Πανελλαδικών, σας παρουσιάζουν παρακάτω το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εξετάσεων 2021. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ αρχίζουν στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 22 Ιουνίου και για τα ΕΠΑΛ ξεκινούν στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 28 Ιουνίου.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


SOS: Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2021 για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ τις ενημερώσεις (ότι αφορά τις πανελλαδικές, απαντήσεις θεμάτων πανελλαδικών 2021, εκτιμήσεις βάσεων, αποτελέσματα πανελλαδικών 2021, αποτελέσματα βάσεων 2021 κτλ). 

Το Πρόγραμμα Εξετάσεων για τα Ειδικά Μαθήματα μπορείτε να το δείτε εδώ. Οι εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα διαρκούν δέκα ημέρες.

Η αρχή γίνεται με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και λογοτεχνίας.

Το πρόγραμμα για Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕΛ:

Δευτέρα 14/6:
Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία

Τετάρτη 16/6:
Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία

Παρασκευή 18/6:
Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική

Τρίτη 22/6:
Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2021

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. 

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Το πρόγραμμα για τα "Ειδικά Μαθήματα" των Πανελληνίων 2021

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών