Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Χρειάζομαι ταυτότητα ή όχι στις Πανελλαδικές 2021

Χρειάζομαι ταυτότητα ή όχι στις Πανελλαδικές 2021

Πανελλήνιες 2021: Τι ισχύει για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ και τι ισχύει για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και τις ταυτότητές τους.

Σε εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλαδικές - Πανελλήνιες εξετάσεις 2021 και στάλθηκε στους Διευθυντές Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπάρχουν διευκρινίσεις σχετικά με τη χρήση των ταυτοτήτων των υποψηφίων για να γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις.


Συγκεκριμένα για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων που ξεκινούν από αύριο με τη Νεοελληνική Γλώσσα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2021), θα γίνονται δεκτοί στις Πανελλήνιες Εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Αναλυτικά οι εγκύκλιοι αναφέρουν:

Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί  στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ γίνονται δεκτοί  (οι υποψήφιοι) στις εξετάσεις με βασικά αποδεικτικά στοιχεία το Δελτίο εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr