Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανελλήνιες Αποτελέσματα: ΧΩΡΙΣ ονόματα μόνο με κωδικούς οι βαθμοί των υποψηφίων 2019

Πανελλήνιες Αποτελέσματα: ΧΩΡΙΣ ονόματα μόνο με κωδικούς οι βαθμοί των υποψηφίων 2019

Αποτελέσματα Πανελλαδικών: Δεν θα εμφανίζονται τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων κατά την αυριανή ανάρτηση των βαθμολογιών - Αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών 2019 σε όλα τα Λύκεια της χώρας την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προς τους Διευθυντές των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ «…… οι Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Στη περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι διευθυντές να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις… οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων».

Αύριο επίσης θα αναρτηθούν και οι πίνακες με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, οι οποίες θα διαμορφώσουν και τις Βάσεις 2019. Τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν ΠΡΩΤΟΙ τους πίνακες, μείνετε συντονισμένοι!

Τι δείχνει αυτή την στιγμή το results.it.minedu.gov.gr

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2019: Πως θα μετατρέψετε τους βαθμούς σε μόρια

Δείτε ΕΔΩ Εκτιμήσεις Βάσεων 2019, λίγο πριν ανακοινωθούν οι βαθμοί των πανελλαδικών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr