Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΔΩ θα δείτε τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2019

ΕΔΩ θα δείτε τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2019

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2019Την προσεχή Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, αναμένεται να ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 όπως επίσης τους πίνακες με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, οι οποίες θα διαμορφώσουν και τις Βάσεις 2019.

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν ΠΡΩΤΟΙ τους πίνακες, μείνετε συντονισμένοι!

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι ως "Πρωτοετής Φοιτητής" σε καθημερινή βάση για την ενημέρωση, εξασφάλισαν αποκλειστικές πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των Πανελλαδικών 2019.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν την (Τρίτη, 25/6) τα «Φοιτητικά Νέα» με το Υπουργείο Παιδείας, η ημερομηνία ανακοίνωσης των Πανελλαδικών «κλειδώνει» για την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Ως το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα με τα αποκόμματα των τετραδίων και τις καταστάσεις βαθμολογιών, ώστε το μεσημέρι της ίδιας μέρας οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη εφαρμογή του ΥΠΠΕΘ. Για να δείτε την εφαρμογή πατήστε εδώ.

Ανακοινώσεις Λυκείων 

Ανακοινώσεις λυκείων και εγκύκλιος οδηγία για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2019.

Οι βαθμοί των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Αφού παραλάβουμε τα αποκόμματα των τετραδίων και τις καταστάσεις με τους βαθμούς και κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους, θα αναρτήσουμε τις έγγραφες καταστάσεις με τους βαθμούς. Δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τι ώρα θα γίνει η ανάρτηση των βαθμών (εδώ και χρόνια δεν έχει γίνει ποτέ πριν τις 11.00).

Οι καταστάσεις με τους βαθμούς δε θα περιέχουν τα ονόματα των υποψηφίων αλλά τους 8ψήφιους κωδικούς υποψηφίου. Έτσι, για να μπορέσετε να δείτε τους βαθμούς σας θα πρέπει να γνωρίζετε ή να έχετε μαζί σας τον κωδικό υποψηφίου σας.

Από κάποια στιγμή και μετά θα μπορείτε να δείτε τους βαθμούς σας και στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Αποτελέσματα Πανελλαδικών, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

Για ότι νεότερο τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση θα σας ενημερώσουν ΠΡΩΤΟΙ!

Υποβολή Μηχανογραφικού

Το Εγχειρίδιο Χρήσης για μηχανογραφικό ΓΕΛ πατήστε εδώ, για μηχανογραφικό ΕΠΑΛ πατήστε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr