Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Η Σύνοδος Πρυτάνεων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Η Σύνοδος Πρυτάνεων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και την απώλεια φοιτητών

Η Σύνοδος Πρυτάνεων, συγκλονισμένη από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την απώλεια δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και φοιτητών – φοιτητριών.

Ανακοίνωση του Προεδρείου της Συνόδου των Πρυτάνεων και Προέδρων Διοικουσών Επιτροπών των Ελληνικών Πανεπιστημίων για το δυστύχημα των Τεμπών


Η Σύνοδος Πρυτάνεων, συγκλονισμένη από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την απώλεια δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και φοιτητών – φοιτητριών. Εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες που ξαφνικά έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και εύχεται γρήγορη και πλήρη ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.

Η άμεση ανταπόκριση του συνόλου των Α.Ε.Ι. της χώρας στην συνεχιζόμενη οργάνωση δράσεων αιμοδοσίας αποτελεί την έμπρακτη και ελάχιστη δυνατή εκδήλωση συμπαράστασης σύσσωμης της ακαδημαϊκής κοινότητας στα θύματα αυτού του τραγικού δυστυχήματος.

Η Σύνοδος παρακολουθεί τις εξελίξεις και δηλώνει έτοιμη για την παροχή της όποιας βοήθειας απαιτηθεί για την ανακούφιση και υποστήριξή τους.

Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος, Π
ρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου, Προεδρεύων

Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης,
Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής,
Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Πρύτανης ΑΠΘ: Βυθισμένο στη θλίψη το Πανεπιστήμιο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr