Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και ψάχνεις για μεταπτυχιακό και υποτροφίες;

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και ψάχνεις για μεταπτυχιακό;

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση πανεπιστημίων αποκλειστικά για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα της QS επιστρέφει στην Αθήνα, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022. Μέσα από την έκθεση θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις υποτροφίες QS που παρέχονται. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας η QS επιστρέφει και πάλι φέρνοντας κοντά σου τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου από του πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών.    


Η λίστα των πανεπιστημίων περιλαμβάνει:

University of Cambridge, Imperial College, University of Manchester, University of Warwick, Strathclyde Business School, Lancaster University Management School, University of Kent, Brussels School of Governance, European University, Bocconi, MIP, Maastricht School of Management, Radboud University, Aristotle University of Thessaloniki, University of Macedonia και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε την πλήρη λίστα με τα πανεπιστήμια κάντε κλικ εδώhttps://bit.ly/3K0tTuu

Στην έκθεση συμμετέχουν εκπρόσωποι πανεπιστημίων, σύμβουλοι σταδιοδρομίας και εκπαιδευτικοί οργανισμοί, οι οποίοι παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για μεταπτυχιακά, τα κριτήρια εισαγωγής, την αίτηση για Visa για σπουδές στην Αγγλία, τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τις προοπτικές καριέρας μετά το τέλος των σπουδών.

Επιπλέον οφέλη της έκθεσης:

  • 5000+ προγράμματα μεταπτυχιακών
  • QS Υποτροφίες για μεταπτυχιακά
  • Σεμινάρια, workshops
  • Συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού
  • Εικονικές συνεντεύξεις και networking με επιτυχημένους απόφοιτους

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης

Αθήνα, Τετάρτη 9 Μαρτίου, Royal Olymptic Hotel Athens, 17:30-20:00

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 10 Μαρτίου – The Met Hotel, 17:30-20:00

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά. Για την έκθεση στην Αθήνα εδώ: https://bit.ly/3C3xWnc και για την έκθεση στην Θεσσαλονίκη εδώ: https://bit.ly/3K0tTuu.

Για την ασφάλεια του προσωπικού, των εκθετών και των επισκεπτών της έκθεσης τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού είναι σε ισχύ. Η χρήση μάσκας KN95 ή FFP2 είναι απαραίτητη και θα γίνεται έλεγχος covid pass. Τέλος πρόσβαση στην έκθεση θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό.

Επιπλέον για την έκθεση της Αθήνας, όσοι επισκέπτες δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως, θα πρέπει να υποβάλουν ένα αρνητικό τεστ Antigen/Rapid test που δεν είναι παλαιότερο των 24 ωρών ή ένα αρνητικό τεστ PCR που δεν είναι παλαιότερο των 72 ωρών πριν από την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr