Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΑΠΚΥ: Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

ΑΠΚΥ: Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

Αιτήσεις εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020: Εξ αποστάσεως σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! 

Το σημερινό περιβάλλον της αγοράς εργασίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, διεθνοποιημένο, διαρκώς μεταβαλλόμενο και έντονα πελατοκεντρικό. Για αυτό τα νέα στελέχη χρειάζονται γνωστικά εφόδια, μεθοδικότητα, αντιληπτικές ικανότητες και κριτικές δεξιότητες. Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με την προσωπική ενδυνάμωση και εξέλιξη μπορούν να επιτύχουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω ενός πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών στη διοίκηση και στις οικονομικές επιστήμες.  

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης (ΣΟΕΔ) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου χαρακτηρίζεται από σημαντική εγχώρια και ευρωπαϊκή παρουσία στο ακαδημαϊκό γίγνεσθαι και έχει αναπτύξει, σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ποικίλα επιστημονικά πεδία σπουδών με σύγχρονο προσανατολισμό. Το καθένα προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Σχολής αποτελεί έναν χρήσιμο και αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για την προσωπική, επιστημονική και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Επέλεξε από τα παρακάτω αυτό που ταιριάζει στις δικές σου φιλοδοξίες και σπούδασε εξ αποστάσεως, στον δικό σου χώρο και χώρο: 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ):

- είναιδημόσιο Πανεπιστήμιοκαι καινοτόμο στη χρήση εκπαιδευτικής τεχνολογίας, με σημαντική εξειδίκευση και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, 

- αποτελεί μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν, στον δικό τους χρόνο και χώρο, και να αποκτήσουν έναν χρήσιμο τίτλο σπουδών, εφόδιο για την προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική τους εξέλιξη.  

Με ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις των φοιτητών, το ΑΠΚΥ προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020με προσιτά δίδακτρα & υποτροφίες 4 προπτυχιακάκαι 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα,που καλύπτουν τόσο τις κλασσικές σπουδέςόσο και σύγχρονους κλάδους αιχμής, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ στηρίζεται:

  • σε μια υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης,
  • σε πολυμορφικό εκπαιδευτικό υλικό, 
  • στην άμεση και συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη των φοιτητών από το διεθνούς κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Οι σπουδές στο ΑΠΚΥ δεν απαιτούν φυσική παρουσία των φοιτητών σε αίθουσες διδασκαλίας, παρά μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων. Εξεταστικά κέντρα οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες. Σε ό,τι αφορά τον ελλαδικό χώρο, το ΑΠΚΥ είναι αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές προς τα ελληνικά Πανεπιστήμια

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα,  την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 γίνονται δεκτές, μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι τις 6 Μαΐου 2019, μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr