Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΤΜΣ: Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση 2014

Καλούνται την Τρίτη 27.5.2014, στις 17.00, σε 2η συνάντηση οι φοιτητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ΠΑ κατά το διάστημα Ιούλιος Αύγουστος ή Οκτώβριος Νοέμβριος 2014.

Παρακαλούνται ως την Τρίτη να έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στο σύστημα «Άτλας» https://submit-atlas.grnet.gr/Default.aspx και να έχουν αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

[Πρότασή σας με:1. Ακριβή περιγραφή του τι επιθυμείτε να κάνετε, 2. Τον φορέα με τον οποίο ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε, 3. Τον ακαδημαϊκό επόπτη που θα σας αναλάβει για το Τμήμα Μουσικών Σπουδών ως επιβλέπων καθηγητής & ο οποίος θα πρέπει να μας στείλει αποδοχή για εσάς. [προσωπική, τηλεφωνική ή ηλεκτρονική], 4. Ένα mail, το οποίο να χρησιμοποιείτε συχνά, 5. Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.]

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Επίσης, παρακαλούνται να μεριμνήσουν & για την εγγραφή του φορέα τους, σε περίπτωση που αυτός δεν έχει εγγραφεί στο παραπάνω σύστημα.

Τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα εγκρίνει η ΕΠΑ [Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης]& τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά στους συμμετέχοντες.

Όλες οι διαδικασίες εγγραφής & συνεννόησης θα πρέπει να έχουν λήξει το αργότερο ως τις 5.6.2014 & τα έγγραφα να είναι έτοιμα το αργότερο στις 9.6.2014.

Για πληροφορίες επικοινωνείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 26610-87503.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr