Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ιδρύθηκε Σύλλογος Αποφοίτων Ιονίου Πανεπιστημίου

Ιδρύθηκε Σύλλογος Αποφοίτων Ιονίου Πανεπιστημίου

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ανακοινώνεται στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου η ίδρυση του Συλλόγου Αποφοίτων του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλη του Συλλόγου ώστε να αποκτήσετε τα προνόμια της διαρκούς σύνδεσης με την συνεχώς εξελισσόμενη, δημιουργική ακαδημαϊκή, επιστημονική και επαγγελματική κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου, να ενημερώνεστε για τις δράσεις του Συλλόγου και των αποφοίτων του σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, διευρύνοντας τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς σας ορίζοντες.


Το ΑΕΙ σημειώνει: Η σχέση μεταξύ του Ιονίου Πανεπιστημίου και των αποφοίτων του δεν λήγει με την απόκτηση του πτυχίου, μια και η καλή λειτουργία και φήμη του ιδρύματος αντανακλά στο κύρος του πτυχίου των αποφοίτων, ενώ η καταξίωση των πτυχιούχων μας στον επιστημονικό και επαγγελματικό χώρο αποδεικνύει έμπρακτα τους υψηλούς εκπαιδευτικούς σκοπούς στους οποίους αποβλέπει το ίδρυμά μας.

Με την υπ. 59/2022 διαταγή αναγνώρισης σωματείου ανακοινώνεται η σύσταση του σωματείου "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ" (ΣΑΙΠ).

Στo συνημμένo αρχείo υπάρχει διαθέσιμη η Υπ. 59/2022 διαταγή αναγνώρισης του Συλλόγου Αποφοίτων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΣΑΙΠ).

Για να γίνετε μέλη συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής online!


Υπ. 59/2022 διαταγή αναγνώρισης Συλλόγου Αποφοίτων Ιονίου Πανεπιστημίου

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr