Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΜΠ: Προκήρυξη χρηματικού βραβείου 2000€ σε φοιτητή της ΣΑΤΜ-ΜΓ

ΕΜΠ: Προκήρυξη χρηματικού βραβείου 2000€ σε φοιτητή της ΣΑΤΜ-ΜΓ

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Προκηρύσσεται από την Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το Βραβείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΗ για το έτος 2022, με χρηματικό έπαθλο 2.000€, που αποτελεί χορηγία της οικογένειας Γ. Βέη.

Το βραβείο απονέμεται στον/στην αποφοιτήσαντα/σασα φοιτητή/τρια της ΣΑΤΜ-ΜΓ με τον μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας στα υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών που προσφέρονται από τα Εργαστήρια Γεωδαισίας, Χαρτογραφίας, Φωτογραμμετρίας και Τηλεπισκόπησης, από όσους/όσες φοιτητές/τριες εκπόνησαν διπλωματική εργασία με επιβλέποντα μέλος ΔΕΠ του Εργαστηρίου Γεωδαισίας ή του Εργαστηρίου Κέντρο Δορυφόρων Διονύσου που βαθμολογήθηκε με άριστα (10) των περιόδων αποφοίτησης Μαρτίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου 2022. Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνεται υπόψη ο βαθμός διπλώματος.   

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr