Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τέσσερις πλήρεις Μεταπτυχιακές Υποτροφίες

Η δράση «Σπουδάζω με υποτροφία!», σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, προσφέρουν για δεύτερο συνεχές έτος, τέσσερις πλήρεις υποτροφίες για οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.
Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, στα πλαίσια των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία!».


Πρόκειται για μία ξεχωριστή ευκαιρία για μεταπτυχιακές σπουδές στο μοναδικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της Ελλάδας. Οι υποτροφίες απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες και ταυτόχρονα πληρούν τα ακαδημαϊκά τα ακαδημαϊκά κριτήρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις για υποτροφία μέσω του ΜΚΟ Equal Society είναι η 15η Ιουλίου 2014.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ενημερωτική παρουσίαση (information session) που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, στις 17.00, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.



Η παρουσίαση θα καλύψει διεξοδικά τα προσφερόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών ακαδημαϊκής αριστείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου και της δράσης «Σπουδάζω με υποτροφία!» του ΜΚΟ Equal Society.


Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει δέκα μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους άμεσα.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται είναι τα εξής:
• Executive MBA
• MSc in Management
• MSc in Banking & Finance
• MSc in Sustainable Development (Κατευθύνσεις: Sustainable Strategies, Sustainable Tourism)
• MSc in Strategic Product Design
• LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution
• MA in Black Sea Cultural Studies
• MA in Art, Law and Economy
• MSc in Information and Communication Technology Systems
• MSc in Energy Systems (Κατευθύνσεις: Energy Management, Renewable Energy)
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και για δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Οι διαθέσιμες υποτροφίες της Equal Society βρίσκονται στην ιστοσελίδα http://spoudazo.equalsociety.gr και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2117051841.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr