Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΕΑΠ: 6 Ιουνίου οι πίνακες των υποψηφίων

Τα αποτελέσματα κατηγορίας Γ' των METAΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Προγραμμάτων Σπουδών και τα αποτελέσματα κατηγορίας Γ των ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Προγραμμάτων Σπουδών, ανακοίνωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Όσοι συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες και επιθυμούν να καλύψουν μια από τις κενές θέσεις θα πρέπει μέχρι και τις 9 Μαΐου να αποστείλουν μια σειρά δικαιολογητικών στο ΕΑΠ.

Στις 6 Ιουνίου 2014 οι ανήκοντες στην Κατηγορία Γ, θα πρέπει να επισκεφθούν εκ νέου την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. www.eap.gr για να δουν τους πίνακες των υποψηφίων (Κατηγορίας Γ) οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του Ε.Α.Π. και, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καλύπτουν ακριβώς τα κενά από τις Κατηγορίες Α και Β.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Οι υποψήφιοι που βρίσκονται σε αυτούς τους πίνακες θα πρέπει να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή είτε με κατάθεση στην Ε.Τ.Ε. είτε με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD και να αποστείλουν την απόδειξη κατάθεσης ή το έντυπο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ στο φαξ 2610 367650, το αργότερο μέχρι τις 13 Ιουνίου 2014.

Η συμμετοχή αυτή αντιστοιχεί σε 700 ΕΥΡΩ για κάθε Θεματική Ενότητα για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και στα 550 ευρώ για τα προπτυχιακά προγράμματα.

Παράλληλα το ΕΑΠ ενημερώνει πως η ημερομηνία έναρξης των Προγραμμάτων Σπουδών είναι η 1η Οκτωβρίου 2014. Γενικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές σας, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην ιστοσελίδα του ΑΠ: www.eap.gr/Εκπαίδευση/Γενικές Πληροφορίες.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών