Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ποια βουλευτής μόλις πήρε πτυχίο και τι σπούδασε! ΦΩΤΟ

Ποια βουλευτής μόλις πήρε πτυχίο και τι σπούδασε! ΦΩΤΟ

Ορκωμοσίες Φοιτητών: Ο λόγος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων, η οποία μοιράστηκε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωή της με τους φίλους της στο Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ορκωμοσία της κρατώντας το πτυχίο στο χέρι.

Κι επειδή ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση, η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πήρε το πτυχίο της από τη σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Όπως λέει η ίδια, σχεδόν ευτυχισμένη, πετυχαίνει έναν πολύ σημαντικό για εκείνη τετραετή στόχο.


Η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της: «Αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη σε όσους και όσες όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου με τον ΣΥΡΙΖΑ πριν 4 χρόνια μπήκαν στον κόπο να με χαρακτηρίσουν με όλες τις πιθανές βρισιές που μπορεί να σκεφτεί κάποιος με κορωνίδα το «αμόρφωτη τραγουδιάρα». Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Αφιερωμένο επίσης σε όσους στάθηκαν στο «πλάι»μου και ανέχθηκαν την τελειομανία μου φίλους, συριζοσυντρόφους και την οικογένεια μου. Στα επόμενα! ΥΓ. Κάντε ζουμ για το βαθμό (Άριστα 8,55)».

Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε το πτυχίο

Ήταν το 2018, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την απόφαση να διεκδικήσει πτυχίο από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Έλεγε τότε: «Είμαι φοιτήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, φοιτώ στις Κοινωνικές Επιστήμες, στη Δημόσια Διοίκηση. Σου δηλώνω ότι είμαι “φυτό”, διαβάζω πάρα πολύ. Οι φίλοι και οι γνωστοί που με ξέρουν το γνωρίζουν και με κοροϊδεύουν, αλλά δεν με νοιάζει, δεν ακούω τίποτα, το κάνω γιατί γουστάρω εγώ» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που εκμεταλλεύτηκε την πανδημία και τις καραντίνες για να στρωθεί περισσότερο στο διάβασμα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr