Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πώς θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Πώς θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ενημέρωση προς τους φοιτητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου από τον Πρόεδρο του Φοιτητικού Συλλόγου (Φ.Σ.), Φίλη Αστέριο, μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» σχετικά με την εξεταστική του Σεπτεμβρίου: 

"Αγαπητοί Συμφοιτητές,


Ελπίζουμε η εξεταστική σας να πήγε καλά και να σημειώσατε επιτυχίες.

Σήμερα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου μας, συζήτησε το θέμα της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτεμβρίου, με τα δεδομένα που δίνονται και από τον νέο νόμο που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τους τρόπους εξέτασης μαθημάτων.

Η απόφαση που λήφθηκε σε επίπεδο πανεπιστημίου είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που αφορούσε την εξεταστική Ιουνίου.

Συνεπώς, για την εξεταστική, η εισήγησή μας διαμορφώθηκε πολύ περιληπτικά σε ένα κλίμα ανακεφαλαίωσης όλων των επιχειρημάτων που είχαμε θέσει και πριν από την εξεταστική του Ιουνίου – Ιουλίου.

Μετά τις 15 Αυγούστου να παρακολουθείτε τα email και τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου γιατί, θα ξεκινήσει ξανά η ενημέρωση για το καθεστώς της εξεταστικής, αλλά και του κάθε μαθήματος.

Όπως αντιλαμβάνεστε και από την πρόσφατη εμπειρία μας, η εξεταστική σε όλα τα Τμήματα και στην πλειονότητα των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί με εξ αποστάσεως μεθόδους πλην ορισμένων, ελάχιστων εξαιρέσεων.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή ξεκούραση και ένα καλό καλοκαίρι!"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr