Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΟΠΑ για 6η συνεχόμενη χρονιά στο SDA Bocconi στο Μιλάνο

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών πλήρους φοίτησης (MSM full-time) του ΟΠΑ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης διεθνών σχέσεων και networking με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού που ξεκίνησε το 2009, επισκέφθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά το διεθνούς φήμης SDA Bocconi School of Management του Μιλάνο.

Φοιτητές της Σειράς MSM-11, MSM-part και απόφοιτοι του Προγράμματος, κατά τη διάρκεια του MSM Study Tour 2014, παρακολούθησαν το διήμερο 3-4/03/2014 στο SDA Bocconi στο Μιλάνο της Ιταλίας δύο σεμινάρια "Strategic Management in Media, Communications and Fashion Industries" και "Corporate Entrepreneurship and Globalization in Service Industries".

Το διεθνούς αναγνώρισης και φήμης SDA Bocconi ιδρύθηκε το 1971 από το Πανεπιστήμιο Bocconi και αποτελεί την πρωτοπόρο Σχολή Μάνατζμεντ της Ιταλίας. Καταλαμβάνει υψηλές θέσεις στις λίστες με τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως. Σύμφωνα με τους Financial Times, το SDA Bocconi βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας με τα 10 κορυφαία Business Schools της Ευρώπης, παράλληλα συμπεριλαμβάνεται διαχρονικά στις λίστες των top 25 καλύτερων Business Schools παγκοσμίως.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr