Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΟΠΑ: Αποτελέσματα αιτήσεων φοιτητών για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Χειμ. Εξαμήνου 2021-2022

ΟΠΑ: Αποτελέσματα αιτήσεων φοιτητών για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Χειμ. Εξαμήνου 2021-2022

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΠΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021 – 2022.

Στο πλαίσιο διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης και μη διάκρισης των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναρτώνται τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής φοιτητών στο «Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ» Χειμερινού εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2021 – 2022 με βάση τα κριτήρια επιλογής που έχουν οριστεί και εγκριθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις των τμημάτων. 

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να κάνουν ένσταση (και εφόσον συντρέχει λόγος ο οποίος επικαλείται τα κριτήρια αξιολόγησης) για την κατάταξή τους, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που υπάρχει στον σύνδεσμο: ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣνα την υπογράψουν και να την αποστείλουν σκαναρισμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Πρακτικής Άσκηση ΟΠΑ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περίοδος Υποβολής Ενστάσεων: από την Παρασκευή 10/09/2021 μέχρι και την Πέμπτη 16/09/2021, στις 15:00μμ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών