Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ψάχνει το νέο του Πρύτανη

Διεθνή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή υποψηφιότητας για τη θέση του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης απεύθυνε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΔΠΘ κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος την Παρασκευή.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη πρέπει να είναι Καθηγητές πρώτης βαθμίδας Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, με ελληνική ιθαγένεια και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, αναγνωρισμένο κύρος και σημαντική διοικητική εμπειρία.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει την 23η Μαΐου 2014 και ώρα 14.00 και μπορεί να γίνει είτε προσωπικά είτε με εξουσιοδότηση στη γραμματεία του Συμβουλίου του Δ.Π.Θ., με συστημένη επιστολή (αποστολή έως 19 Μαΐου 2014) ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να αποσταλεί επίσης, έντυπη αίτηση με όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα σε έντυπη μορφή.


Το πλήρες κείμενο της Διεθνούς Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Ιδρύματος (www.duth.gr).

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr