Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Νέα υπηρεσία για Campus – Αίθουσες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Νέα υπηρεσία για Campus – Αίθουσες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Πανεπιστήμιο ΠατρώνΤο Πανεπιστήμιο Πατρών ενημερώνει την Πανεπιστημιακή Κοινότητα ότι αναπτύχθηκε νέα υπηρεσία https://campus.upatras.gr η οποία ενσωματώνει την υπηρεσία αιθουσιολογίου (https://maps.classrooms.upatras.gr) και ταυτόχρονα περιλαμβάνει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών όπως περιγράφονται παρακάτω:

1. Λίστα με όλα τα κτίρια σε όλα τα campus του Πανεπιστημίου Πατρών με δυνατότητα αναζήτησης και φίλτρα ανά τμήμα ή και campus.


2. Λίστα με όλες τις αίθουσες διδασκαλίας με δυνατότητα αναζήτησης και φίλτρα ανά τμήμα χρήσης ή και κατηγορία αίθουσας.  

3. Διασύνδεση με το υπάρχον σύστημα αιθουσιολογίου του Πανεπιστήμιου Πατρών https://classrooms.upatras.gr

4. Αναζήτηση ανά τμήμα και προβολή με αντιστοίχιση των κτιρίων και τον αιθουσών του κάθε τμήματος. Προβολή επίσης του κάθε τμήματος στους χάρτες της Google.

5. Ομαδοποίηση και προβολή των αιθουσών του κάθε κτιρίου.

6. Λίστα με τα wifi spots που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε κτίριο. (σε εξέλιξη)

7. Χάρτης με όλα τα μνημεία / γλυπτά της πανεπιστημιούπολης.

8. Χάρτης με όλα τα σημεία του Χάρισε Ζωή.

9. Διασύνδεση προς τον χάρτη με τα σημεία προσβασιμότητας που έχει δημιουργηθεί από την κοινωνική μέριμνα.

10. Σε όλα τα Τμήματα/Κτίρια/Αίθουσες περιλαμβάνεται κουμπί που παραπέμπει σε οδηγίες πλοήγησης στο κάθε τμήμα/κτίριο/αίθουσα μέσω των χαρτών Google.

Στην περίπτωση προβολής από φορητές συσκευές ανοίγει απευθείας η εφαρμογή Google Maps και ξεκινάει πλοήγηση από την τοποθεσία του κάθε χρήστη προς το αντίστοιχο Τμήμα/Κτίριο/Αίθουσα. Η υπηρεσία βρίσκεται υπό ανάπτυξη και στο μέλλον θα προστεθούν και νέα χαρακτηριστικά. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε παρατήρηση – πρόταση επικοινωνήστε στον σύνδεσμο: https://campus.upatras.gr/contact/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr