Νομική ΕΚΠΑ: Αναβολή μαθημάτων για τις εκλογές 2015 - Δείτε πότε!

Στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν θα γίνει η διδασκαλία μαθημάτων της Παρασκευής 23 και Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, 2015, λόγω των προγραμματισμένων εκλογών 2015.

Η σχετική ανακοίνωση της Νομικής Αθηνών:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ανακοίνωση

Λαμβάνοντας υπόψη το υπ΄αρίθμ. 2893-Ζ1/09/01/2015 έγγραφο του Υπ. Παιδείας και προκειμένου να διευκολυνθεί το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής μας καθώς και οι φοιτητές στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα γίνει διδασκαλία μαθημάτων, την Παρασκευή 23/01/2015 και τη Δευτέρα 26/01/2015.

Από την Γραμματεία της Νομικής Σχολής

Διαβάστε Επίσης: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2015: Ποιοι δικαιούνται τα 1000 ευρώ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr