Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης δεν μπορούν να μετακινηθούν (ΦΩΤΟ)

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης δεν μπορούν να μετακινηθούν (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης: «Κι εδώ βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Προφανώς φαίνεται πανέμορφο, όμως οι φοιτήτριες και οι φοιτητές υποφέρουν για να μετακινηθούν (για να μην αναφέρουμε αυτές και αυτούς που μένουν στις εστίες οι οποίες βρίσκονται στο χώρο του πανεπιστημίου). 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Περίμενα μία ώρα και κανένα λεωφορείο δεν φάνηκε - το οποίο είναι απολύτως λογικό. Λογικό δεν είναι, ωστόσο, να μην έχει προνοήσει κανένας για την αντιμετώπιση μιας τέτοιας κατάστασης και να μας αναγκάζει να παραμένουμε στο κρύο περιμένοντας.

Ενδεικτικά να προτείνω (σε περίπτωση που δεν τα έχει σκεφτεί κανένας άλλος): 

- Ακύρωση των μαθημάτων της πρώτης πρωινής βάρδιας (8:30 - 11:30) των οποίων η εξέταση διεξήχθη κανονικά.

- Έγκυρη ενημέρωση των φοιτητών/φοιτητριών (κι όχι 3 ώρες μετά το συμβάν) προκειμένου να μην αναγκαστούν να αποκλειστούν για ώρες.

- Γρήγορη κινητοποίηση προκειμένου τα εκχονιστικά (τα οποία απ' ότι φαίνεται είναι ανύπαρκτα) να καθαρίσουν το δρόμο.

- Συνεννόηση με τα ΚΤΕΛ και ενημέρωση των φοιτητών και των φοιτητριών (διότι κανένας δεν είπε ξεκάθαρα σε πόση ώρα θα έρθει το επόμενο λεωφορείο).

Και αύριο δίνουμε 8:30 το πρωί. Φαντάζομαι ότι είμαστε αναγκασμένοι και αναγκασμένες να βιώσουμε την ίδια κατάσταση...»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr