Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Συνέδριο Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης: Προσεγγίσεις στην Ιστορία του Κινηματογράφου

Συνέδριο Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης: Προσεγγίσεις στην Ιστορία του Κινηματογράφου

Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου πραγματοποιείται συνέδριο στο Ρέθυμνο με τίτλο «Προσεγγίσεις στην Ιστορία του Κινηματογράφου».

Στο συνέδριο συμμετέχουν με πρωτότυπες ανακοινώσεις ως ομιλητές απόφοιτοι και νυν φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Οι ομιλίες αφορούν τον ελληνικό και τον παγκόσμιο κινηματογράφο  από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι σήμερα και καλύπτουν ένα εύρος θεμάτων, όπως ζητήματα προβολής και διανομής ταινιών, κινηματογραφικών αναπαραστάσεων, σχέσεων κινηματογράφου με άλλες τέχνες, σχέσεων του κινηματογράφου με την πραγματικότητα και την ιστορία, και κινηματογραφικής εκπαίδευσης, πρωτοπορίας και μουσικής.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας και του Τμήματος Φιλολογίας και θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του στο σύνδεσμο.

Το Πρόγραμμα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών