Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ορκίστηκε ο φοιτητής που δεν του έδιναν το πτυχίο έως ότου πληρώσει την φοιτητική μέριμνα / ΦΩΤΟ

Ορκίστηκε ο φοιτητής που δεν του έδιναν το πτυχίο έως ότου πληρώσει την φοιτητική μέριμνα!

Μετά την έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η άρνηση απονομής πτυχίου (το θέμα ανέδειξαν τα «Φοιτητικά Νέα», δείτε σχετικό δημοσίευμα εδώ) στον Λαυρέντη Κουρελά, τελειόφοιτο φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Λάρισας), με την αιτιολογία ότι χρωστάει χρήματα στο Πανεπιστήμιο, καθώς δεν πλήρωσε το χαράτσι για τη διαμονή στις Εστίες, τελικά χθες Τετάρτη 30/11 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και επευφημίες από συναδέλφους του και τις οικογένειες τους που βρέθηκαν στην ορκωμοσία.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξε πλήθος κόσμου για την υπόθεση του φοιτητή που ανέδειξε το δικαίωμα στη δωρεάν μόρφωση και στέγαση.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Συμφοιτητές του αναφέρουν: "Ουσιαστικά αναδείχθηκε η πίεση και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει ο συλλογικός αγώνας, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύεται και η ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας για το δικαίωμα στη δωρεάν στέγαση, για να διαγραφούν όλα τα χρέη όλων των εστιακών φοιτητών, για να εγγυηθεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι οι φοιτητές που αδυνατούν να πληρώσουν για το δωμάτιο δεν θα έχουν παρόμοια προβλήματα με την απόκτηση πτυχίου".

Η φωτογραφία που ανάρτησαν οι συμφοιτητές του:

Λαυρέντη Κουρελά

Οι σχετικές δημοσιεύσεις:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr